Zolderkamer wanden plaatsen

z_o_zolderkamer_wanden_plaatsen.jpg

Maak van uw zolder een mooie ruimte !

U wilt van uw oude opberg zolder een slaapkamer of studeerkamer maken? Dan is de oplossing natuurlijk de metalstudwand van metalstudwand.com. U kunt met onze wanden makkelijk een ruimte ombouwen tot een prettige verblijfsruimte.

Metal stud is een lichtgewicht bouwsysteem, en door de vele soorten profielen isolatie en gipskartonplaten is bijna alles mogelijk.


Isoleren van de zolder

Als u de zolder wilt isoleren en direct de ruimte wilt afwerken is het toepassen van onze metal stud voorzetwand ideaal. De wanden bestaan uit metalen profielen met een gipsplaat daartegen aan gemonteerd.


De ruimte tussen de profielen is makkelijk te isoleren met glas of steenwol. De isolatie kan in de profielen worden geplaatst voor dat de dampremmende folie en de gipsplaat worden gemonteerd.


Twee kamers maken

De zolder opsplitsen in twee mooie slaapkamers is natuurlijk helemaal ideaal. Als uw zolder groot genoeg is en u heeft behoefte aan twee extra slaapkamers dan is het makkelijk de zolder kamer op te delen.


Een metalstud wand in het midden van de ruimte met een nastelkozijn en opdek deur doet wonderen. U maakt zo in een mum van tijd van uw opberg zolder een mooie extra ruimte. De materialen voor de verbouwing kunt u bij ons eenvoudig online bestellen.


Is het te lastig om het uit te rekenen? Wij helpen u graag om een materiaalstaat te maken en het advies te geven over welk type wand u het beste kunt nemen. Zo kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van onze wandenwizard waarmee u in enkele eenvoudige stappen de benodigde materialen kunt bestellen.

Gerelateerde producten