SiSto Team

 
Onze chat is momenteel offline
Telefonisch contact? Bel ons 088-500 2700
Hallo mijn naam is Hans

"Ik ben product specialist voor meerdere webshops van SiSto Shops Door mijn jarenlange ervaring in de afbouw heb ik een ruime ervaring op het gebied van montage van de uiteenlopende materialen die wij verkopen bij SiSto Shops.

Naast mijn passie voor de verschillende materialen vind ik het fijn om klanten te informeren en uitleg te geven op het gebied van montage. Tevens ben ik verantwoordelijk voor de marketing van SiSto Shops. Ik zorg er persoonlijk voor dat u ons kunt vinden op het internet in de zoekresultaten van Google en natuurlijk via Facebook. Ook de Adwords en Google shopping regel ik samen met marketeer Edwin."

Hallo mijn naam is Jolanda

"Ik ben hoofd verkoop voor de webshops die wij momenteel online hebben staan. Naast de verkoop via onze shops maak ik ook graag offertes voor u. Ik reken uit wat u nodig heeft voor uw klus en zorg dat de materialen op tijd bij u zijn voor de montage. Naast telefonische ondersteuning kunt u mij ook via de Live Chat bereiken voor vragen of uitleg van één van onze vele producten.

Ik heb inmiddels 14 jaar ervaring opgedaan in de afbouw en heb veel kennis opgedaan op het gebied van plafonds, wanden, schilderijophangsystemen en verlichting. Tevens ben ik specialist op het gebied van Luxalon lamellen plafonds gemaakt van aluminium. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen op het gebied van o.a. de verschillende Luxalon types, kleuren, montage etc. Ik ben vrolijk, toegewijd en overtuig u graag van onze producten en diensten."

Hallo mijn naam is Rachella

"Ik ben product content medewerkster en ik ben verantwoordelijk voor het invoeren van de nieuwste artikelen. Er zijn inmiddels honderden producten op onze diverse webshops door mij toegevoegd. Dat bestaat uit het schrijven van teksten voor de betreffende producten, de juiste afbeeldingen in de juiste maatvoering op de webshops toevoegen en de categorieën samenvoegen. Ik ben enthousiast en zet mij graag in om de huidige webshops tot een groot succes te maken.


Hallo mijn naam is José

"Ik ben sinds 2007 met veel plezier werkzaam in de afbouw-branche.

Als backoffice medewerkster ben ik verantwoordelijk voor het invoeren en verwerken van de orders bij Sistoshops. Het contact met klanten en leveranciers vind ik erg leuk en breng graag alles voor onze klanten tot een goed eind.

Het verwerken van de orders dat bestaat uit het contact hebben met de klanten en het regelen van het transport, dit doe ik graag. Ik ben enorm enthousiast, zet mij graag in om iedereen zo goed mogelijk te helpen en doe mijn werk met heel veel plezier!


Hallo mijn naam is Edwin


"Voor en met het Sisto-team mag ik als freelance specialist de online marketing voor mijn rekening nemen. Zo neem ik alle Adwords-campagnes neem ik voor mijn rekening.

Maar ook geef ik mijn input over de gebruikerservaring van de website, zodat u als klant vindt wat u zoekt. Het succes van Sisto ligt namelijk in de tevredenheid van klanten.
Het team van Sisto en ik werken al zeven jaar lang samen. Met Google Analytics houden we alle cijfers in de gaten. Waar klanten afhaken, welke veranderingen positief effect hebben en welke pagina's goed presteren."


Hallo mijn naam is Dirk"Samen met het team van Sistoshops monitoren we de resultaten die de webshops behalen.
Ik ben freelance business consultant en AI adviseur. Met mijn ervaring als business analist en ondernemer in de e-commerce branche kan ik Sistoshops goed helpen.
Ik spar en brainstorm graag met Hans over zijn ambitie, doelstellingen en bijbehorende KPI's.
Maandelijks besprekengezamenlijk de dashboards waarin we de voortgang van alle webshops meten.

Elk jaar maken we een prognose over de belangrijkste indicatoren van een webshop, bijvoorbeeld het aantal bezoekers, conversies, orderwaarde en de omzet. Gedurende het jaar meten we de realisatie ten opzichte van de prognose. We signaleren problemen en sturen bij waar nodig. Ik geniet van de tastbare resultaten die we boeken, maar net zo veel van de reis er naar toe. Sinds 2023 geef ik ook advies als het gaat om het implementeren van Kunstmatige Intelligentie (AI) Tools binnen de organisatie.

Ik ben eigenaar van Jouwaiconsultant en Kokpit."