Rockwool steenwol isolatie

Isoleren met steenwol? Daar gebruikt u steenwol isolatie voor van Metalstudwand.com

Bij Metalstudwand.com haalt u online uw steenwol isolatie voor wand of plafond.

Steenwol wordt verkocht in platen, door de vezels die in de platen zitten hebben de steenwol platen een goede stijfheid. Dit zorgt ervoor dat u optimaal gebruik maakt van geluidsabsorptie, brandwerendheid en thermische isolatie van uw wand of plafond.

U bestelt snel en eenvoudig uw steenwol isolatie online in onze webshop.

Steenwol

Steenwol wordt ook wel rotswol genoemd, het is een isolerend materiaal welke wordt geproduceerd uit basalt (gesteente wat ontstaat door de stolling van lava) of diabaas (mafisch ganggesteente ofwel stollingsgesteente doleriet). Tijdens de productie wordt dit bij hoge temperatuur vloeibaar gemaakt waardoor de vloeistof stolt tot draden. Hier wordt een bindweefsel aan toegevoegd en samen gaat het geheel in de verhardingsoven zodat het isolatiematten worden.

Steenwol isolatie wordt gebruikt voor warmte isolatie, is geen bron voor schimmels en is onbrandbaar. Door het productie proces is het een milieuvriendelijk product die gerecycled kan worden.

Wanden

Door onze diverse keuze kunt u de juiste dikte kiezen voor tussen uw scheidingswand of voorzetwand. Tevens biedt steenwol naast thermische isolatie ook hoge eisen m.b.t. geluidswerendheid.
Lees meer