Scheidingswanden voor kantoren

scheidingswanden_voor_kantoren.jpg

Tegenwoordig hebben wij steeds meer de behoefte om te werken in een rustige en stille werkomgeving. Een goede geluidsisolatie in een kantoor is dan ook erg belangrijk.

Vaak werk je niet alleen en zitten er bellende collega's om je heen of er is een ander geluid aanwezig waardoor het concentratievermogen vermindert.

Niet altijd ben je je ervan bewust dat deze geluiden op je werkplek een negatieve invloed heeft op je functioneren. Dit kan dan resulteren in vermoeidheid, irritatie en zelfs tot ernstige gezondheidsproblemen. Kortom een prettige binnenklimaat draagt absoluut bij aan het welzijn van jezelf en je collega's om je heen. Bovendien verminderd het ook het ziekteverzuim.

Daarom is het plaatsen van goede geluidsisolerende scheidingswanden in kantoren belangrijk. Door het plaatsen van onze scheidingswanden in de kantoren die opgebouwd zijn uit metal stud profielen en gipsplaten voorzien wij in een hoge geluidsisolerende waarde dankzij het massa-veer-massa principe. Dit betekent simpelweg gipsplaten - isolatie - gipsplaten.

Onze scheidingswanden voor kantoren