Gipsplaten van de Gamma, Praxis, Karwei of Hornbach?

g_i_gipsplaten_van_de_bouwmarkt.jpg

Goed en voordelig gipsplaten kopen? Voor de beste prijzen en thuis geleverd? Elke doe-het-zelf zaak levert gipsplaten van de gerenommeerde merken. U kunt bij deze doe het zelf zaken verschillende afmetingen en soorten kopen.


Gamma en Karwei, meerdere soorten!

De Gamma en Karwei hebben meerdere soorten en maten gipsplaten in het assortiment.


Van het merk Gyproc heeft de Gamma de stucplaat 2000 x 400 x 9,5 mm. Dit is een handzaam plaatje die voor elke doe het zelver makkelijk te tillen is en zeer eenvoudig gemonteerd kan worden tegen bijvoorbeeld het plafond.


De vochtwerende wandplaat is een gipsplaat die speciaal geschikt is voor natte ruimtes, denk hierbij aan toilet en badkamer. De badkamer wandplaten zijn geschikt voor ver- en nieuwbouw en ze hebben een AK kant afwerking en zijn 12,5 mm dik.


De Gyproc wandplaat is net als de badkamerplaat 12,5 mm dik en heeft een afmeting van 600mm breed. Er zijn meerdere lengtes verkrijgbaar.


Naast de wandplaten hebben de Gamma en Karwei ook de plafondplaten de plafondplaten zijn slechts 9 mm dik en hebben een RK kant.


Praxis, even 10 gipsplaten halen om de hoek?

U denkt waarschijnlijk ideaal even naar de bouwmarkt Praxis een paar platen gips halen en aan de slag met dat wandje of plafonnetje. Zo gaat dat natuurlijk niet altijd, voor u bij de doe het zelf zaak bent moet u al gauw 10 tot 15 minuten met de auto.

Daar aangekomen even de auto parkeren en naar binnen. Op zoek naar de gipsplaten en 10 stuks op het karretje laden. Meestal is dit toch iets zwaarder dan gedacht. een gipsplaat van 60x260 12,5mm dik weegt al snel 15 kilo. 10 stuks is dus 150 kilo aan gewicht.


Bij de auto aangekomen zijn de platen toch iets groter dan gedacht. Het past niet in de auto? Dan maar op het dak!


Waarom niet laten bezorgen? U kunt ze nu online bestellen!


Hornbach, met nog geen 20 vestigingen geen landelijke dekking

Heeft u het geluk dat er bij u in de buurt toch een Hornbach zit. Dan kunt u natuurlijk daar rustig een kijkje nemen voor het assortiment gips wat ze daar hebben.

De voorraad is groot en de prijzen zijn redelijk. Het nadeel is de enorme drukte die vaak bij de kassa aanwezig is en op de parkeerplaats het zelfde.


Als u gipsplaten wilt kopen bij een Hornbach trek er dan voldoende tijd voorruit om uw materiaal op te halen en denk net als bij de andere doe het zelf zaken goed om het gewicht van het gips.

Gerelateerde producten