Knauf Acoustifit glaswolplaat 150 mm (per pallet 97.2 m²)

levertijd 2 - 3 weken
 • Koop 5 pallets voor 1003,99 829,74 per pallet en bespaar 5%
 • Koop 10 pallets voor 951,14 786,07 per pallet en bespaar 10%

Knauf Acoustifit glaswol met een dikte van 150 mm biedt uitstekende geluidsabsorptie en thermische isolatie. Elk pak bevat 5 glaswolplaten welke goed is voor een oppervlakte van 4.05 m².

Houd er rekening mee dat deze hoogwaardige glaswolisolatie uitsluitend per pallet van 24 pakken verkrijgbaar is.

Belangrijke kenmerken van Knauf Acoustifit glaswol 150 mm zijn:

 • Warmte weerstand RD-waarde van 2.70: Deze isolatiewaarde zorgt voor efficiënte thermische isolatie, waardoor het materiaal geschikt is voor diverse toepassingen.
 • Onbrandbaar - Brandklasse A1: Het materiaal is onbrandbaar en behoort tot de hoogste brandklasse (A1), waardoor het veilig is in gebruik en geen bijdrage levert aan brandvoortplanting.
 • Geen chemische toevoegingen: Knauf Acoustifit is vrij van chemische toevoegingen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor isolatiebehoeften.
 • Minder jeuk, minder stof en geen geur: Deze glaswolpanelen zijn ontworpen met comfort in gedachten, waardoor ze minder jeuk, stof en geur veroorzaken tijdens installatie en gebruik.
 • Flexibele en vormvaste glaswolpanelen: De panelen zijn flexibel en vormvast, wat de installatie vergemakkelijkt en aanpassing aan specifieke behoeften mogelijk maakt.
 • Gemaakt van gerecycled materiaal tot 80%: Het gebruik van gerecycled materiaal tot 80% benadrukt de duurzaamheid van Knauf Acoustifit, waardoor het een milieubewuste keuze is.
 • Eenvoudig op maat te snijden met een afbreekmes: De glaswolpanelen kunnen eenvoudig worden aangepast aan specifieke afmetingen met een afbreekmes, waardoor de installatie nauwkeurig en efficiënt verloopt.
 • Eenvoudig te plaatsen tussen de metalstud profielen h.o.h. 600 mm: De afmetingen maken het gemakkelijk om de glaswolpanelen tussen metalstud profielen te plaatsen, met een hart-op-hartafstand van 600 mm. Dit maakt de installatie gestroomlijnd en geschikt voor verschillende bouwtoepassingen waar geluids- en thermische isolatie van belang zijn.

Note: de Knauf Acoustifit glaswol 150 mm dik kan alleen per volle pallet van 24 pakken / 97.2 m² besteld worden.

Kortom, Knauf Acoustifit glaswolplaten met een dikte van 150 mm biedt een complete isolatieoplossing met hoogwaardige eigenschappen en aandacht voor zowel prestaties als gebruiksgemak. 

Lees meer
 • 2 jaar garantie
 • Klantbeoordeling 8,6/10
 • Bezorgservice aan huis excl. BTW 65,29incl. BTW 79,00

Productbeschrijving

Knauf Acoustifit glaswol 150 mm biedt uitstekende geluidsabsorptie en thermische isolatie, waardoor het een ideale keuze is voor diverse bouwtoepassingen.

Elk pak bevat 5 glaswolplaten, wat resulteert in een totale oppervlakte van 4.05 m² per pak. De isolatiewaarde van Knauf Acoustifit is indrukwekkend, met een RD-waarde van 2.70. Dit maakt het geschikt voor situaties waar zowel geluidsbeheersing als thermische isolatie van groot belang zijn. Bovendien heeft het product een onbrandbare eigenschap en valt het binnen brandklasse A1, wat betekent dat het materiaal niet bijdraagt aan brandvoortplanting.

Een onderscheidend kenmerk van deze glaswol is de afwezigheid van chemische toevoegingen, wat bijdraagt aan de veiligheid en duurzaamheid van het product. Dankzij het bindmiddel Ecose wordt irritatie zoals jeuk, stofvorming en onaangename geuren geminimaliseerd.

De flexibiliteit en vormvastheid van de glaswolpanelen maken ze eenvoudig op maat te snijden met een afbreekmes. Dit draagt bij aan de installatie-efficiëntie en maakt het product veelzijdig in gebruik. Knauf Acoustifit glaswol is specifiek ontworpen om gemakkelijk tussen metalstud profielen te worden geplaatst, met een h.o.h van 600 mm.

Met een duurzaamheidsbenadering bestaat Knauf Acoustifit glaswol voor maar liefst 80% uit gerecycled materiaal. Hierdoor draagt het product niet alleen bij aan een effectieve isolatie, maar ook aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Let op dat deze hoogwaardige glaswolplaten per pallet van 24 pakken worden verkocht.

Lees meer over Knauf Acoustifit glaswolplaat 150 mm (per pallet 97.2 m²)

Specificaties

Prijs / m2
10,88
Levertijd
levertijd 2 - 3 weken
Afmeting
600 x 1350 mm
Dikte
150 mm
Fabrikant
Knauf
Aantal m2
97.2
Rd-Waarde
2.7
Bezorgservice incl. BTW
79.95
sistoshops

Deze producten gaan hard