Knauf Acoustifit glaswolplaat 120 mm (per pallet 116.64 m²)

levertijd 2 - 3 weken

Knauf Acoustifit glaswol, met een dikte van 120 mm, biedt uitstekende geluidsisolerende eigenschappen voor diverse toepassingen in iedere ruimte. Elke verpakking bevat 6 glaswolplaten en volstaat voor een oppervlakte van 4.86 m². Deze hoogwaardige isolatiematerialen worden exclusief per pallet van 24 pakken verkocht.

Belangrijke kenmerken van Knauf Acoustifit glaswol zijn onder andere:

  • Warmteweerstand (RD-waarde): Een indrukwekkende RD-waarde van 2.70, wat wijst op uitstekende thermische isolatieprestaties, waardoor het materiaal bijdraagt aan een energiezuinigere omgeving.
  • Brandwerendheid: Het materiaal is onbrandbaar en valt onder brandklasse A1, waardoor het een veilige keuze is voor diverse toepassingen in de bouw.
  • Geen chemische toevoegingen: Knauf Acoustifit bevat geen schadelijke chemische toevoegingen, waardoor het milieuvriendelijk is en de binnenluchtkwaliteit niet negatief beïnvloedt.
  • Comfortabele verwerking: Het materiaal veroorzaakt minder jeuk, stof en heeft geen onaangename geur, wat het installatieproces comfortabeler maakt.
  • Flexibiliteit en vormvastheid: De glaswolpanelen zijn flexibel en behouden hun vorm, wat de installatie tussen metalstud profielen met een h.o.h van 600 mm vergemakkelijkt.
  • Gerecycled materiaal: Tot 80% van het materiaal is afkomstig van gerecyclede bronnen, waardoor het bijdraagt aan duurzaam bouwen en het verminderen van de ecologische voetafdruk.
  • Eenvoudig op maat te snijden: Het gebruik van een afbreekmes maakt het eenvoudig om de glaswol op maat te snijden, waardoor het perfect kan worden aangepast aan de specifieke eisen van het bouwproject.
Note: de Knauf Acoustifit glaswol 120 mm dik kan alleen per volle pallet van 24 pakken / 116.64 m² besteld worden.

Knauf Acoustifit glaswol 120 mm is niet alleen een hoogwaardige isolatieoplossing, maar ook een duurzame en gebruiksvriendelijke keuze voor diverse bouwtoepassingen.

Lees meer
U koopt stuks
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 8,6/10
  • Bezorgservice aan huis excl. BTW 66,07incl. BTW 79,95

Productbeschrijving

Knauf Acoustifit glaswol is een hoogwaardig isolatiemateriaal dat speciaal is ontworpen om geluidsabsorptie te verbeteren en thermische isolatie te bieden. Met een indrukwekkende dikte van 120 mm, bestaat elk pak uit 6 glaswolplaten wat goed is voor een oppervlakte van 4.86 m². Let op dat deze glaswolplaten uitsluitend per pallet van 24 pakken worden verkocht.

De isolatiewaarde van Knauf Acoustifit is uitstekend, met een Warmte weerstand RD-waarde van 2.70. Dit maakt het ideaal voor toepassingen waar zowel geluidsbeheersing als thermische isolatie cruciaal zijn. Daarnaast heeft het materiaal een brandklasse A1, wat betekent dat het niet bijdraagt aan brandvoortplanting en geen rookontwikkeling veroorzaakt.

Wat deze glaswol uniek maakt, is dat het vrij is van chemische toevoegingen. Het bindmiddel, Ecose genaamd, draagt bij aan minder jeuk, minder stof en geen geur. Bovendien is het materiaal flexibel en vormvast, waardoor het gemakkelijk op maat te snijden is met een afbreekmes.

Een belangrijk aspect van Knauf Acoustifit glaswol is het duurzame karakter ervan. Het is vervaardigd uit gerecycled materiaal, tot wel 80%, waardoor het een milieubewuste keuze is. Het product draagt bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk en past in een duurzaam bouwbeleid.

De handige afmetingen maken het eenvoudig om de glaswolplaten te plaatsen tussen metalstud profielen, met een hart-op-hartafstand van 600 mm. Dit maakt de installatie efficiënt en geschikt voor diverse bouwtoepassingen waar geluids- en thermische isolatie van belang zijn. Knauf Acoustifit met een dikte van 120 mm is daarmee een betrouwbare keuze voor wie zoekt naar hoogwaardige isolatieoplossingen met oog voor duurzaamheid.

Lees meer over Knauf Acoustifit glaswolplaat 120 mm (per pallet 116.64 m²)

Specificaties

Prijs / m2
8,69
Levertijd
levertijd 2 - 3 weken
Afmeting
600 x 1350 mm
Dikte
120 mm
Fabrikant
Knauf
Aantal m2
116.64
Rd-Waarde
2.7
Bezorgservice incl. BTW
79.95
sistoshops

Bezorging

Bezorging in Nederland

Gipsplaten, profielen, isolatie, plinten, sheetrock, achterhout.€ 79,95 incl. BTW.
De diamondboardplaten, deuren en kozijnen per bestelling € 79,95 incl. BTW.
Het kleinmateriaal wordt per post verstuurd vanaf € 9,95 incl. BTW.

Bezorging in België

De gipsplaten, metalstudprofielen, isolatie, plinten, emmer sheetrock, achterhout,
deuren en kozijnen per bestelling;
tot aan de grens van Antwerpen - Maastricht € 196.50 incl. BTW.
onder de grens Antwerpen op aanvraag.

Bezorging met pallet

Bezorging van gipsplaten en/of deuren vindt altijd plaats op een statiegeldpallet.
De statiegeldpallets worden in overleg met u retour gehaald en aan u gecrediteerd indien u hiervoor betaald heeft.
sistoshops

Deze producten gaan hard