metalstud wanden

Metal stud wanden zijn wanden die opgebouwd zijn uit metalen profielen, isolatie materiaal en gipsplaten.

De metalstud wanden die wij leveren zijn eenvoudig zelf te monteren. De gemiddelde klusser zal in een mum van tijd een extra ruimte kunnen creëeren of een muur isoleren / wegwerken.

Voor het uitrekenen van de materialen vult u alleen de lengte en de hoogte in van de wand en ons systeem zal u een materiaallijst laten zien.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Metalstud scheidingswanden

Scheidingswanden zijn wanden die geplaatst worden om 1 ruimte op te splitsen in 2 of zelfs meer ruimtes. Onze standaard scheidingswanden zijn kamerscheidend. Hierdoor is het eenvoudig om een zolder op te splitsen voor 2 slaapkamers of een groot kantoor op te splitsen in 2 of zelfs 3 kantoorruimtes. Al onze scheidingswanden zijn 10 cm dik, waardoor ze eenvoudig te combineren zijn met onze deuren en kozijnen.


Basis scheidingswanden, ook wel bekend onder de technische naam MS100/1.75.1.A, zijn kamerscheidende wanden bestaande uit 75 mm horizontale en verticale MS profielen, 60 mm dik glaswol isolatie en aan beide zijdes één gipsplaat van 12.5 mm dik. Dit geheel zorgt voor een scheidingswand welke 30 minuten brandwerend is. Ook wordt een geluidsisolatie van 43 dB bereikt met deze wanden.Lees verder >>